Treceți la conținutul principal

INCETATI SA NE MAI CONSIDERATI UN POPOR DE IDIOTI!

- Despre aberatiile juridice numite: „pensia minima”; „fondul maxim pentru pensii” si, mai ales, „5,5 milioane de pensionari” –
Romani,
De 9 ani de zile, de cand Guvernarea Basescu – Boc a lansat in Romania politica genocidului, prin legile genocidului (Legea nr.119/2010 si, mai ales, Legea nr.263/2010, zisa si „Frauda parlamentara Anastase”), obiectivul central al guvernarilor a devenit ceea ce abia astazi se recunoaste prin vocea doamnei Lagarde, lichidarea fizica a pensionarilor care „traiesc prea mult”.
Teren de experimentare pentru marii asasini economici mondiali? .... ROMANIA!
Executanti? .... Liderii politici in frunte cu presedintii, premierii, ministrii, liderii de partide si de grupuri parlamentare.
Complici? ..... Asazisii analisti politici si teleasti, promovati pe criteriul tradarii de tara sau al prostiei fara speranta, care capuseaza Media din Romania. Acoperiti sau nu!
Speram sa va mai amintiti declaratiile Boc - Basecu despre necesitatea ca pensionarii sa supravietuiasca „maxim 6 ani”, dupa care sa urmeze „parasirea, pe cale naturala, a sistemului”.
Modalitatea aleasa? ... Haosul instituit in legislatia pensiilor. Basescu dixit referitor la militari: „Vor castiga in Justitie! Matematic vor castiga dar ..... peste 4-5 ani si pana atunci le-am luat banii”, iar referitor la civili ”Ce, daca are 600 de lei? Un leu sa i se ia , dar sa i se ia!” Consecinta? Numai rezervisti au murit, intre 2010 si 1 iulie 2013, peste 32.000, majoritatea cu varste cuprinse intre 45 si 60 de ani.
Arme utilizate? ..... Manipularea fuduliei prostilor, a disperarii, invidiei, lacomiei si a altor trasaturi negative ale mentalului colectiv romanesc ce a stimulat prin secole lipsa de unitate a poporului, dar si procedeele militare specifice razboiului psihologic si de imagine.
Prin Mihai Seitan ca ministru al Muncii, Basescu a lansat conceptul „Omul slab care duce in carca omul gras”, adica 4 milioane de salariati ar duce in spate 5,5 milioane de pensionari. O minciuna colosala menita sa ascunda furtul efectiv al fondurilor de pensii obtinute prin contributiile cetatenilor de la UCECOM, mai intai, Casa Nationala de Pensii si, in final, de la structurile militare (Armata, Interne, Servicii).
Lansata pentru imbecili, enormitatea afirmatiei a prins si continua sa fie utilizata astazi cu succes de politicieni verosi, formatori de opinie penali si teleasti papagali. In realitate, in Romania, sunt, la ora actuala, 2.016.000 de pensii civile si circa 200.000 solde de rezervist, botezate „pensii militare”.
Ce este pensia?
Potrivit legislatiei internationale, indeosebi europene, pensia este un „drept patrimonial dobandit” in urma unuia sau mai multe contracte de munca, integral sau partial incheiate, cu statul sau in privat. Pensia nu este un „venit”, ci o restituire a propriilor bani luati de la cetatean prin venituri impozitate o data, deci nu poate fi impozitata legal (neconstitutional, impozitul pe pensii l-a introdus la noi echipa Basescu – Tariceanu, in 2005).
Pensia este rezultatul unui calcul rezultat din cuantumurile veniturilor cetateanului provenite din contracte de munca, cuantumurile contributiilor cetateanului pentru fondul de pensii, vechimea (numarul de ani, legal munciti la stat sau la privat), gradul de risc al muncii, gradul de importanta sociala a muncii etc. Din aceasta perspectiva, exista in Romania doar 2.016.000 de pensii civile, guvernate de legi diferite: Legea 263/2010 – pentru 2 milioane de cetateni si legile ocupationale pentru piloti, diplomati, magistrati, grefieri, functionarii publici din Parlament, Curtea de Conturi, Administratia prezidentiala.
Ce sunt celelalte 3.500.000 de venituri, botezate, in mod criminal, pensii? Venituri de tip salarial acordate de stat, aleator, din burta, fara a decurge la niciunul dintre criteriile care stabilesc pensia, ca rasplata sau premiu pentru activitatea unor cetateni sau ca un ajutor social. Oricum, nu au nici o legatura cu vreun contract de munca sau cu ideile de salariu si contributivitate: indemnizatiile de merit stabilite fostilor parlamentari si presedinti, rentele viagere acordate revolutionarilor, marilor sportivi (exemplu: Doroftei are 9000 lei/luna, renta viagera, nu pensie), marilor artisti sau altor personalitati si ajutoarele sociale meritate, ca in cazul celor stabilite de Nicolae Ceausescu pentru fostii CAP-isti (actualmente decedati) si pomenile pentru nemunca, stabilite aleator, din ratiuni electorale, pentru cca 1.000.000 de manipulati social. Acestora din urma li s-a stabilit un ajutor social minim, la ora actuala, de 640 lei/luna.
In mod pervers, discriminatoriu si ticalos, de cand regina haosului social, doamna Lia Olguta Vasilescu, a ajuns ministrul Muncii, s-a luat decizia politica de a boteza, in dispretul oricaror principii si norme de drept, ajutorul social pentru nemunca (adesea mai mare decat pensiile pentru munca) drept PENSIE MINIMA.
Asadar, nu exista si nu poate exista o PENSIE MINIMA decat in scop manipulator, pentru a promova haosul social. Ticalosului concept i s-a adaugat, odata cu revenirea domnului Teodorovici, la Ministerul de Finante, o noua absurditate juridica – acordarea „Fondului maxim posibil pentru pensii”.
De drept, guvernul nu poate stabili un fond maxim sau minim pentru pensii! Este obligat sa acorde suma care rezulta din adunarea legala a tuturor pensiilor stabilite prin legislatie. Nu este in stare? ...... Pleaca! Nu are voie sa recalculeze retroactiv ( Decizia ICCJ nr. 19 in Dosarul nr.18/17 octombrie 2011), sa stabileasca, dupa ureche, un minim sau un maxim. Drepturile de pensie vor ramane, chiar si daca Romania dispare ca stat, statul succesor fiind obligat sa le plateasca.
Nu acelasi lucru se intampla cu ajutoarele sociale, justificate sau nu, indemnizatiile sau rentele viagere, pe care un stat social le stabileste si le acorda in functie de cat are, cum are, daca are. Si le poate retrage oricand, asa cum le-a instituit!
Asadar, stimatele teleaste, preocupate doar de silueta, trebuie sa priceapa, odata pentru totdeauna, ca pensia pe de o parte si ajutoarele sociale si rentele de merit pe de alta, au regimuri juridice total diferite. Sa nu mai dea ochii peste cap, emitand enormitatea ca ”tot de la stat se platesc”. Pai, si salariile tot de la stat se platesc, fetelor, pentru bugetari, dar asta nu inseamna ca sunt pensii, decat daca faceti aceeasi confuzie ca „providentiala” (Pentru cine?) „LOV” intre „indemnizatiile pentru mamici” (care, oricum, au scazut prin legea haotica a salarizarii) si pensiile bunicelor!
Cat despre „pensiile militare”, acestea sunt solde de rezervist, mai mici decat ale militarilor si politistilor activi, rezervistii nefiind nici lucratori activi, nici pensionari, ci o categorie socio-profesionala obligata sa continue pregatirea militara dupa trecerea in rezerva, pe bani mai putini, pana cand vor fi chemati, din nou sub arme, in caz de razboi. Asa a fost din totdeauna la romani, in epoca statala, asa a fost si este pretutindeni, in Europa si in lume, asa ne-am obligat fata de NATO si UE!
De ce sunt 200.000 de rezervisti de la 147.000, cati au fost initial? Pentru ca, dupa lupta SCMD, dusa timp de 6 ani pentru revenirea la normalitate in legislatia militara, s-a produs, din ordin extern, asaltul distructiv vizand eliminarea structurilor militare in vederea atingerii obiectivului final: desfiintarea Romaniei ca stat. Asaltul a inceput la 9 decembrie 2015, prin initiativa tradatorilor din MApN, care au strecurat o intreaga OUG in 30 de puncte, ca Articol (initial nr.36, apoi nr.40), intr-o Ordonanta de Urgenta privind salarizarea bugetarilor, numai pe anul 2016. A continuat prin celelalte ordonante care au facut praf Legea Pensiilor Militare de Stat (Legea 223/2015), pentru a culmina, dupa tentativa esuata, din mai, a LOV, de a distruge sistemul militar, prin Art.40 din Proiectul Legii Salarizarii Unitare, cu decimarea, din 15 septembrie 2016, prin OUG 59/2017. In conditiile unei lipse acute de personal calificat, alti 8.700 de profesionisti au fost obligati sa paraseasca MApN, cca.7.800 MAI si 3.000 serviciile. Totul, neconstitutional, pentru ca, de la 01.01.2016, ministrul Muncii nu mai are nici o competenta asupra domeniului militar din punctul de vedere al salarizarii si pensiilor militarilor. Din punctul nostru de vedere, actiunile de acest tip de inscriu la „inalta tradare” ca si propaganda imbecila a analistilor penali si a papagalilor de presa privind „pensiile speciale”.
Sintagma de „pensie speciala” nu exista nicaieri, juridic! Doar propagandistic, in arsenalul manipulatorilor! Si s-ar putea referi doar la pensionarii civili, cu pensii stabilite in baza altor legi decat legea generala. Nu la rezervisti!
Rezervistii au PENSII MILITARE DE STAT, stabilite in baza CONTRACTELOR CU STATUL, CONTRACT DE SANGE, care presupun acceptarea sacrificiului suprem in slujba Tarii. Contributiile lor au loc in interiorul sistemului militar si sunt platite in interiorul sistemului, nu de catre Casa Nationala de Pensii. Ei nu se regasesc in Codul Muncii pentru ca ar trebui inscrisi la „munca fortata”, iar Constitutia interzice apelativul (Art.42). Ei presteaza activitati de pregatire specifica, de interventie si, in caz de razboi, de lupta. Nu difera decat prin plata, care este de batjocura fata de omologii din statele membre NATO si UE. In aceste conditii, dupa ce SCMD a hotarat sa-i dea in judecata, pentru abuz de putere, mistificare a realitatii, discriminare a rezervistilor si propaganda contrare intereselor nationale, pe ministrii Muncii si Apararii, este posibil sa le urmeze pe lista si analistii penali, acoperiti sau nu, din media si papagalii televiziunilor.
Pentru ca prostia nu doare, dar se plateste!
Honor et Patria! Vae Victis!
Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum s-a dovedit a fi prea mica usa de intrare in Istorie pentru Nica a lui Ciuca...

Istoria are inima larga, consemneaza si pe cei buni si pe cei rai, am putea spune ca deopotriva. O singura categorie de oameni nu si-a gasit, nu-si gaseste si nu-si va gasi niciodata locul in istorie. Bineinteles ca ma refer la anonimi. Acestia sunt uitati de toata lumea si cand totusi cineva isi mai aduce aminte de ei sunt trecuti, invariabil la... si altii... Aceasta este si soarta pe care si-a ales-o si cel mai proaspat ex sef militar al Ostirii romane, un anonim pefect cu o poza color pe peretii ministerului pe care se va aseza praful fara ca vreo privire curioasa sa o mangaie admirativ zicand-si "domnule, asta era OM odata" cum se spune despre cativa dintre cei ramasi in galeria adevaratilor Capi ai Ostirii romane care indiferent de vremuri au stiut sa dea piept cu toti si cu toate numai si numai pentru a tine stindardul Armiei sus, atat de sus incat toti care cautau la el intai faceau o inchinaciune la Bunul Dumnezeu apoi fara sa fie nevoie sa-si coboare privi

Scrisoare deschisa catre aliatul NATO

  Draga NATO! Suntem unii dintre aliatii tai… Chiar daca nu mai suntem in activitate si acum purtam   haina de rezervist noi ne consideram   aliatii tai pentru ca inca mai avem obligatii militare si mai mult ca sigur ca daca incep valurile dinspre rasarit o sa reimbracam haina militara si o sa punem mana pe arma pentru a ne apara si Tara dar si pe tine… Stiu ca iti este cam greu sa-ti amintesti de noi dar sa stii ca ti-am fost alaturi multi ani de zile… Si in Bosnia… si in Kosovo… si in Iraq… si in Afghanistan… cam peste tot pe unde tu aveai nevoie sa arati Lumii ca esti o forta si ca poti impune ordinea si pacea acolo unde iti faci prezenta… Cum nu ne stii…? Eram langa Iosif Silviu Fogarasi si Mihail Anton Samoila cand au fost doborati in Afganistan… Eram langa   Narcis Sonei cand a cazut in Kandahar… Eram langa Sandu Valerica Leu cand s-a stins in Zabul… Eram langa toti camarazii nostri care ti-au dat sangele si viata lor… Lina sa le fie odihna in Ceruri, acolo

MESAJ ADRESAT EXCLUSIV PENSIONARILOR MILITARI, ONORABILI SI DEMNI

CITITI PANA LA SFARSIT...PENTRU CA NU STITI CE PIERDETI!! DISTRIBUITI CATRE PENSIONARII MILITARI DIN AGENDELE PERSONALE, PRECUM SI IN GRUPURILE ACESTORA DE PE PLATFORMELE SOCIAL-MEDIA 1.Sunteți pensionar militar? 2.Apreciați că vă sunt respectate și apărate drepturile? 3.Simțiți că aveți o pensie nemeritată? 4.Sunteți pregătit pentru momentul în care o putere vremelnică, oricare ar fi ea, va distruge sistemul pensiilor militare de stat? 5.Considerați că ar fi benefic să lupte cineva pentru drepturile dvs., astfel încât să aveți asigurată liniștea și confortul anilor de pensie? Daca ați răspuns cu DA la toate întrebările, vă dorim o pensie lunga și multă sănătate. Dacă aveți (și) răspunsuri cu NU și doriti o soluție, vă informăm respectuos că LIGA PENTRU APĂRAREA DREPTURILOR PENSIONARILOR MILITARI, constituită legal în baza Constituției României art. 40 și Legii 502/2004 se regenerează, se reorganizează și își propune să reprezinte unitar și eficient pe membr