Treceți la conținutul principal
Comunicatul Biroului executiv
al Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari
Nr. 33 din 25 septembrie 2021

Biroul executiv al Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari va aduce la cunostinta ca in ziua de 17 septembrie 2021 in Bacau, la Restaurantul Parcul Trandafirilor - str. Nicolae Balcescu nr. 5 a avut loc festivitatea de infiintare a Filialei Bacau a Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari.
Adunarea generala de constituire a Filialei Bacau s-a desafasurat in deplina concordanta cu prevederile Legii 502/2004 si cu prevederile statutare referioare la infiintarea filialelor teritoriale.
Cu acest prilej a fost aleasa si structura de conducere a filialei, biroul executiv al filialei fiind format dintr-un presedinte, trei vice presedinti si secretarul filialei. Conducerea aleasa va fi validata de catre Biroul executiv central prin Hotare pana pe 27 septembrie.
Conducerea centrala a Ligii a fost reprezentata la activitate de dnii. Nicolae Gropan, Viorel Gligor, Aurelian Ghita si Romica Fartat.
Au participat ca invitati mai multi pensionari militari din judetul Bacau.
Biroul executiv adreseaza sincere felicitari camarazilor din judetul Bacau pentru infiintarea filialei, adreseaza sincere felicitari domnilor Gica Ciuraru, Ioan Popa, Gheorghe Pricope, Lajos-Istvan Debreczi, Sorin Ivan, Constantin Saveluc si Anton Patrascu pentru alegerea lor in structura de conducere a filialei si adreseaza, in mod deosebit, multumiri domnului Micu Florin pentru modul exemplar in care a reusit constituirea filialei precum si pentru modul ireprosabil in care a organizat Adunarea generala de constituire a filialei in ciuda conditiilor pandemice si a masurilor restrictive impuse de guvernanti.
Conform uzantelor Biroul executiv al Ligii va va tine la curent cu evolutia lucrurilor
Semneaza
Presedinte - Nicolae Gropan
Secretar general - Gachi David


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Poate sa-mi explice cineva?

  Ne-au furat psd-istii mai ceva decat talharii de drumul mare, nu ne-au solutionat inechitatile din domeniul pensiilor militare si mai, mai ca ne-au scos la periferia societatii... cu toate astea cei mai multi dintre noi i-au votat de fiecare data... Pnl-istii ne-au furat si ne fura mai ceva decat hotii de buzunare, ne-au blocat si salariile si pensiile militare si absolut orice altceva ce ne mai dadea o bruma de speranta... cu toate asta multi dintre noi sunt in stare sa te stranga de gat daca zici ceva de Orban, Ciuca, Catu si tot neamul lor... Ne mint si ne prostesc usr-istii de zici ca nu-i adevarat... Ne-au prostiti copii de nu te mai poti intelege cu ei... Ne-au lasat sa ne inmormantam neamurile precum cainii... Ne vand la orice strain mai cu tupeu iar   Ciolos a facut praf singura lege care mai dadea o bruma de oxigen pensionarilor militari... si cu toate asta cei mai multi dintre noi au fugit si i-au votat si declara sus si tare ca ei sunt viitorul aceste natii... Desp

INTAMPLARI SAU CEVA MAI MULT

  INTAMPLARI SAU CEVA MAI MULT Incepand cu data de 01.07.2021 ora 13.00 am fost blocat total, telefoane, adresa e-mai, SMS, Messenger, Wattshap pana azi dimineata la ora 10.00, motiv pentru care nu am putut comunica cu nimeni si nici nu am vazut ce se mai intampla in spatiul virtual. Azi dimineata mare surpriza. Pe una din paginile unui domn ,,deontolog, atotstiutor gasesc in data de 30.06 amenintarea fatisa cu puscaria 3 luni la un an sau amenda la adresa subsemnatului, precum si o actiune grosolana de intimidare, manipulare, dezinformare si dezbinare. ,,Aflăm din Comunicatul nr 28 din data de 25.06.2021, al LADPM, că pe 30 .06 2021, se va judeca și procesul intentat de LADPM împotriva CPS privind cei 5% ( prima minciuna – dosarul 15171/3/2020* se refera la aplicarea HG nr.1/2017 – e impardonabil ca un ,,specialist ” in date exacte sa faca confuzie) care au făcut obiectul celor două procese, ale MAI și MApN, cu Curtea de conturi. Amintesc tangențial faptul că procesul este inutil pen

Scrisoare deschisa adresata domnului profesor Dancu

  In primul rand imi cer scuze ca m-am adresat cu… “domnule profesor” dar in conceptia mea nu poate exista o comparatie intre nobila meserie de “profesor” si impostura pozitiei politice ministeriale. Evident ca pot exista si exceptii dar, din pacate spatiul carpato-danubiano-pontic este ocolit de astfel de exceptii… Pentru a nu va introduce in complexitatea problemelor cu care se confrunta Ostirea romana astazi probleme cu care indiferent de cat de bine intentionat ati fi dumneavoastra nu aveti cum sa…rezonati o sa ma rezum sa va prezint niste… de-a dreptul anomalii de bun simt, ca sa nu spun legislative la care ar trebui sa cautati dumneavoastra un raspuns si daca il gasiti sa ni-l transmiteti si noua dar… incercati sa documentati problemele in afara stafului dumneavoastra pentru ca istoria contemporana ne arata ca cei care-l inconjoara pe ministru sunt doar oamenii interesului personal asta incluzand si atentia exagerata de a nu-l… deranja pe ministru cu probleme care suporta a