Treceți la conținutul principal

Comunicat 32

 

Comunicatul Biroului executiv

al Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari

Nr. 32 din 09 septembrie 2021

 

            Biroul executiv al Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari va aduce la cunostinta ca in ziua de vineri, 17 septembrie 2021, ora 12.00 la Restaurantul Parcul Trandafirilor - str. Nicolae Balcescu nr. 5 - Bacau va avea loc festivitatea de infiintare a Filialei Bacau a Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari.

            Sunt invitati sa participe la intalnire toti pensionarii militari din judetul Bacau si din judetele invecinate.

            In cadrul activitatii va avea loc si o intalnire a dl. gl. Nicolae Gropan si a celorlalti membri ai conducerii centrale a LADPM cu pensionarii militari din judetul Bacau si din judetele invecinate participant la activitate, intalnire in care se vor dezbate principalele probleme cu care se confrunta pensionarii militari in aceasta perioada.

            Avand in vedere conditiile sanitare speciale in care se desfasoara activitatea si a masurilor specifice care se impun, pensionarii militari care inca nu sunt membrii ai LADPM si care vor dori sa participe la intalnire vor trebui sa ia legatura cu persoana de contact mentionata in prezentrul comunicat pentru a-si anunta prezenta.

            Din partea conducerii Ligii vor participa la activitate dl. Nicolae Gropan - presedintele LADPM, dl. Viorel Gligor – prim-vicepresedinte, dl. Aurelian Ghita – vicepresedinte, dl. Gheorghe Cus – vicepresedinte imputernicit, dl. Romica Fartat presedintele Filialei Bucuresti a Ligii  si  dl. Nita Neculai - coordonatorul Zonei de Sud - Est a  LADPM si presedintele Filialei Galati a Ligii.

            Deplasarea acestora in si din Bacau precum si toate celelalte cheltuieli generate de participarea la activitate se va face cu mijloace proprii FARA decontarea cheltuielelor de catre Liga.

            Cu acest prilej se pot semna cereri de inscriere de catre pensionarii militari prezenti la activitate.

            Persoana de contact in garnizoana Bacau -  dl. Florin Miciu - organizatorul activitatii - tf  0745.648.397;

           

            Conform uzantelor Biroul executiv al Ligii va va tine la curent cu evolutia lucrurilor

    

Semneaza

Presedinte - Nicolae Gropan

Secretar general - Gachi David

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Poate sa-mi explice cineva?

  Ne-au furat psd-istii mai ceva decat talharii de drumul mare, nu ne-au solutionat inechitatile din domeniul pensiilor militare si mai, mai ca ne-au scos la periferia societatii... cu toate astea cei mai multi dintre noi i-au votat de fiecare data... Pnl-istii ne-au furat si ne fura mai ceva decat hotii de buzunare, ne-au blocat si salariile si pensiile militare si absolut orice altceva ce ne mai dadea o bruma de speranta... cu toate asta multi dintre noi sunt in stare sa te stranga de gat daca zici ceva de Orban, Ciuca, Catu si tot neamul lor... Ne mint si ne prostesc usr-istii de zici ca nu-i adevarat... Ne-au prostiti copii de nu te mai poti intelege cu ei... Ne-au lasat sa ne inmormantam neamurile precum cainii... Ne vand la orice strain mai cu tupeu iar   Ciolos a facut praf singura lege care mai dadea o bruma de oxigen pensionarilor militari... si cu toate asta cei mai multi dintre noi au fugit si i-au votat si declara sus si tare ca ei sunt viitorul aceste natii... Desp

INTAMPLARI SAU CEVA MAI MULT

  INTAMPLARI SAU CEVA MAI MULT Incepand cu data de 01.07.2021 ora 13.00 am fost blocat total, telefoane, adresa e-mai, SMS, Messenger, Wattshap pana azi dimineata la ora 10.00, motiv pentru care nu am putut comunica cu nimeni si nici nu am vazut ce se mai intampla in spatiul virtual. Azi dimineata mare surpriza. Pe una din paginile unui domn ,,deontolog, atotstiutor gasesc in data de 30.06 amenintarea fatisa cu puscaria 3 luni la un an sau amenda la adresa subsemnatului, precum si o actiune grosolana de intimidare, manipulare, dezinformare si dezbinare. ,,Aflăm din Comunicatul nr 28 din data de 25.06.2021, al LADPM, că pe 30 .06 2021, se va judeca și procesul intentat de LADPM împotriva CPS privind cei 5% ( prima minciuna – dosarul 15171/3/2020* se refera la aplicarea HG nr.1/2017 – e impardonabil ca un ,,specialist ” in date exacte sa faca confuzie) care au făcut obiectul celor două procese, ale MAI și MApN, cu Curtea de conturi. Amintesc tangențial faptul că procesul este inutil pen

Scrisoare deschisa adresata domnului profesor Dancu

  In primul rand imi cer scuze ca m-am adresat cu… “domnule profesor” dar in conceptia mea nu poate exista o comparatie intre nobila meserie de “profesor” si impostura pozitiei politice ministeriale. Evident ca pot exista si exceptii dar, din pacate spatiul carpato-danubiano-pontic este ocolit de astfel de exceptii… Pentru a nu va introduce in complexitatea problemelor cu care se confrunta Ostirea romana astazi probleme cu care indiferent de cat de bine intentionat ati fi dumneavoastra nu aveti cum sa…rezonati o sa ma rezum sa va prezint niste… de-a dreptul anomalii de bun simt, ca sa nu spun legislative la care ar trebui sa cautati dumneavoastra un raspuns si daca il gasiti sa ni-l transmiteti si noua dar… incercati sa documentati problemele in afara stafului dumneavoastra pentru ca istoria contemporana ne arata ca cei care-l inconjoara pe ministru sunt doar oamenii interesului personal asta incluzand si atentia exagerata de a nu-l… deranja pe ministru cu probleme care suporta a