Treceți la conținutul principal

INTAMPLARI SAU CEVA MAI MULT

 INTAMPLARI SAU CEVA MAI MULT

Incepand cu data de 01.07.2021 ora 13.00 am fost blocat total, telefoane, adresa e-mai, SMS, Messenger, Wattshap pana azi dimineata la ora 10.00, motiv pentru care nu am putut comunica cu nimeni si nici nu am vazut ce se mai intampla in spatiul virtual. Azi dimineata mare surpriza. Pe una din paginile unui domn ,,deontolog, atotstiutor gasesc in data de 30.06 amenintarea fatisa cu puscaria 3 luni la un an sau amenda la adresa subsemnatului, precum si o actiune grosolana de intimidare, manipulare, dezinformare si dezbinare.
,,Aflăm din Comunicatul nr 28 din data de 25.06.2021, al LADPM, că pe 30 .06 2021, se va judeca și procesul intentat de LADPM împotriva CPS privind cei 5% ( prima minciuna – dosarul 15171/3/2020* se refera la aplicarea HG nr.1/2017 – e impardonabil ca un ,,specialist ” in date exacte sa faca confuzie) care au făcut obiectul celor două procese, ale MAI și MApN, cu Curtea de conturi. Amintesc tangențial faptul că procesul este inutil pentru că în cel mai fericit caz se va suspenda până la judecarea celui despre care vorbeam mai sus, dar și pentru că LADPM a pierdut deja în prima instanță, pe procedură, iar șansele să câștige în apel (ceea ce ar întoarce procesul dar nu ar însemna că l-a câștigat) sunt minime. Așa se întâmplă când ne băgăm în seamă fără să ne pricepem.( AVETI DREPTATE DOMNULE TE BAGI IN SEAMA CAND NU TE PRICEPI.SPRE STIINTA DUMNEATA SI A TUTUROR ,,CARCOTASILOR IMPOTRIVA LIGII” ITI REAMINTESC CA PANA IN PREZENT LIGA NU A EPUIZAT IN NICI UN DOSAR CAILE LEGALE DE ATAC)
Dar cel mai grav este că în comunicatul menționat, domnul general instigă pensionarii militari la intimidarea instanței și influențarea unei decizii judecătorești. Citez din comunicat : ” Avand in vedere ca marea majoritate a membrilor Ligii dar si toti ceilalti pensionari militari proveniti din structurile actionate in instanta au fost furati in ultimii patru ani de acest drept cuvenit legal Liga organizeaza miercuri 30 iunie 2021, incepand cu ora 13.30 la sediul Curtii de apel Bucuresti din cadrul cladirii Tribunalului Bucuresti de pe Splaiul Independentei o actiune de protest. Sunt invitati sa participe la aceasta actiune toti pensionarii militari care sunt victime ale modului de actiune al celor carora le-au inchinat intreaga cariera si va asteptam cu placere si cu speranta la data si la locatia indicata. Speram ca numarul nostru cat mai mare prezent in fata Curtii de apel sa determine judecatorii ce vor judeca aceasta speta sa judece cu mintea lor nu cu cea a domnului Ciuca!”
Art. 276. –
Fapta persoanei care, pe durata unei proceduri judiciare în curs, face declarații publice nereale referitoare la săvârșirea, de către judecător sau de organele de urmărire penală, a unei infracțiuni sau a unei abateri disciplinare grave legate de instrumentarea respectivei cauze, în scopul de a le influența sau intimida, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.
Să mă ierte Dumnezeu dar acest apel este o încercare de intimidare a judecătorilor și influențare a actului de justiție, în cel mai pur înțeles și în cel mai direct mod posibil, recunoscut și asumat de domnul general. Apoi, nu înțeleg împotriva a ce protestează domnul general? Împotriva unei decizii încă neluate? În cel mai rău caz putea spune că este o acțiune de susținere a cauzei, nu de protest, pentru că juridic, logic, formal și informal, lipsește obiectul ”protestului”. Dar nu contează, NOI PROTESTĂM.
Când oare vom înțelege să citim legile și să înțelegem sensul termenilor ? Auzi, ”să determine judecătorii ce vor judeca această speță să judece cu mintea lor”. Deci numărul celor prezenți trebuie să influențeze judecătorii asupra deciziei ce urmează să o ia. Nici nu se putea mai clar, mai penibil, mai prost și mai incriminator. E caz penal.
Nici nu mai insist. Înțelege și face fiecare ce vrea, indiferent de ce se va întâmpla mâine.
CAM PREA STRAVEZIE AMENINTAREA. SI DE LOC INTAMPLATOREA SITUATIA BLOCARII MELE ARATATE ANTERIOR.
Domnule ,,formator de opinie” eu cand fac o afirmatie sau fac o actiune ma documentez din toate punctele de vedere spre deosebire de dumneata. Daca citeai prevederile Legii nr. 159 din 4 decembrie 2014pentru abrogarea art. 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal
Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 887 din 5 decembrie 2014 nu mai emiteai asemenea elucubratii . Spre siinta :
,,Parlamentul României adoptă prezenta lege.Articolul UNICArticolul 276 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 510 din 24 iulie 2009, cu modificările şi completările ulterioare, se abrogă.Această lege a fost adoptată de Parlamentul României, în condiţiile art. 77 alin. (2), cu respectarea prevederilor art. 75 şi ale art. 76
INFORMARE
In preocuparea conducerii Ligii pentru Apararea Drepturilor Pensionarilor Militari un loc primordial il are recapatarea drepturilor legale ale membrilor sai, cinutite sau chiar anulate abuziv de decidenti politici si militari c alin. (1) din Constituţia României, republicată.p. PREŞEDINTELE CAMEREI DEPUTAŢILOR,VIOREL HREBENCIUCPREŞEDINTELE SENATULUICĂLIN-CONSTANTIN-ANTON POPESCU-TĂRICEANUBucureşti, 4 decembrie 2014.Nr. 159.!
In incheiere va intreb cu condescendenta CE VA MANA OARE IN LUPTA SI DE CE ATATA URA IMPOTRIVA LIGII? CE ATI CONSTRUIT PANA IN PREZENT ? DE DARAMAT ATI TOT INCERCAT SI PE LA SCMD SI PE LA FOSTUL ROMIL, ACUM V-A CAZUT PATA PE LIGA. DE UNDE ATATA VENIN IMPOTRIVA FOSTILOR CAMARAZI CARE AU ALTE CONCEPRII SI PARERI DECAT DUMNEAVOASTRA?
IN REST NUMAI BINE VA DORESC SI VA ASIGUR CA NU AM CHEF DE POLEMICA CU O PERSOANA ATAT DE PLINA DE URA.
P.S Pentru corecta informare a stadiului dosarului sus mentionat redau ad-litteram continutul hotararii , asa cu este pe site-ul Curti de Apel Bucuresti
30.06.2021
Ora estimata: 14:00
Complet: S7 C.29A AS-LM
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 30.06.2021.
Document: Hotarâre 3889/2021 30.06.202

NICOLAE GROPAN

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Poate sa-mi explice cineva?

  Ne-au furat psd-istii mai ceva decat talharii de drumul mare, nu ne-au solutionat inechitatile din domeniul pensiilor militare si mai, mai ca ne-au scos la periferia societatii... cu toate astea cei mai multi dintre noi i-au votat de fiecare data... Pnl-istii ne-au furat si ne fura mai ceva decat hotii de buzunare, ne-au blocat si salariile si pensiile militare si absolut orice altceva ce ne mai dadea o bruma de speranta... cu toate asta multi dintre noi sunt in stare sa te stranga de gat daca zici ceva de Orban, Ciuca, Catu si tot neamul lor... Ne mint si ne prostesc usr-istii de zici ca nu-i adevarat... Ne-au prostiti copii de nu te mai poti intelege cu ei... Ne-au lasat sa ne inmormantam neamurile precum cainii... Ne vand la orice strain mai cu tupeu iar   Ciolos a facut praf singura lege care mai dadea o bruma de oxigen pensionarilor militari... si cu toate asta cei mai multi dintre noi au fugit si i-au votat si declara sus si tare ca ei sunt viitorul aceste natii... Desp

Scrisoare deschisa adresata domnului profesor Dancu

  In primul rand imi cer scuze ca m-am adresat cu… “domnule profesor” dar in conceptia mea nu poate exista o comparatie intre nobila meserie de “profesor” si impostura pozitiei politice ministeriale. Evident ca pot exista si exceptii dar, din pacate spatiul carpato-danubiano-pontic este ocolit de astfel de exceptii… Pentru a nu va introduce in complexitatea problemelor cu care se confrunta Ostirea romana astazi probleme cu care indiferent de cat de bine intentionat ati fi dumneavoastra nu aveti cum sa…rezonati o sa ma rezum sa va prezint niste… de-a dreptul anomalii de bun simt, ca sa nu spun legislative la care ar trebui sa cautati dumneavoastra un raspuns si daca il gasiti sa ni-l transmiteti si noua dar… incercati sa documentati problemele in afara stafului dumneavoastra pentru ca istoria contemporana ne arata ca cei care-l inconjoara pe ministru sunt doar oamenii interesului personal asta incluzand si atentia exagerata de a nu-l… deranja pe ministru cu probleme care suporta a