Treceți la conținutul principal

Comunicatul Biroului executiv al Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari Nr. 66 din 21 iunie 2020
          In conformitate cu prevederile statutare referitoare la informarea membrilor proprii in legatura cu evolutia problemelor de interes ale acestora, in particular dar si a tuturor pensionarilor militari, in general, Biroul executiv al Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari va prezinta  Hotararea sa cu nr. 18:

            LIGA PENRU APARAREA DREPTURILOR PENSIONARILOR MILITARI

HOTARAREA BIROULUI EXECUTIV NR.18/ 2020
Privind AUTO SUSPENDAREA participarii Ligii la FORUMUL STRUCTURILOR ASOCIATIVE

          Biroul Executiv intrunit in sedinta in data de 21.06.2020, luind in discutie solicitarea domnului  VIOREL GLIGOR , in numele grupului de initiativa, hotaraste :
          Avand in vedere directia in care s-a indreptat activitatea Forumului structurilor asociateive in ultimul an, mai precis de la demisia presedintelui sau fondator, dl. gl. Nicolae Gropan, stilul complet discretional si dictatorial al actualei conduceri precum si faptul ca echipa de conducere a acestuia se erijeaza in purtator de cuvant a tuturor militarilor in rezerva si in retragere dar fara a avea vre-un mandat de reprezentare din partea structurilor componente Liga pentru apararea drepturilor pensionarilor militari, in calitate de membru al Forumului structurilor asociative si de membru fondator a acestuia isi auto-suspenda participarea la Forum pe timpul functionarii actualei conduceri a acestuia inclusiv a unor conduceri viitoare care vor adopta un stil de conducere identic cu cel de acum.
          Forumul structurilor asociative a fost infiintat pentru coagularea energiilor tuturor structurilor asociative ale militarilor in rezerva si in retragere si indreptarea acestora in directia unei mai bune reprezentari a acestei categorii in cadrul societatii si pentru solutionarea tuturor problemelor cu care se confrunta acestia in contextul contemporan.
          Urmare a faptului ca in ultima perioada de timp scopul si obiectivele Forumului au fost deturnate si transformate intr-o tribuna pentru etalarea si satisfacerea unor interese personale Liga a hotarat ca nu poate fi partasa la o astfel de abordare drept pentru care a decis auto-suspendarea.
          Avand in vedere statutul sau de membru fondator al Forumului precum si ideea corecta care a condus la infiintarea acestuia Liga nu parasete forumul doar isi auto-suspenda participarea pana la re-instaurarea unei conduceri democratice interesata cu adevarat de bunastarea militarilor in rezerva si in retragere.     
          Prezenta hotarare a fost adoptata dupa consultarea filialelor teritoriale cu votul majoritar, on line sau telefonic al membrilor Biroului executiv si intra in vigoare odata cu transmiterea ei in mediul on line.
presedinte
Nicolae Gropan
secretar general
Gachi David
          Conform uzantelor Biroul executiv al Ligii va va tine la curent cu evolutia lucrurilor
    Semneaza
Presedinte - Nicolae Gropan
Secretar general - Gachi David

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Scrisoare deschisa catre aliatul NATO

  Draga NATO! Suntem unii dintre aliatii tai… Chiar daca nu mai suntem in activitate si acum purtam   haina de rezervist noi ne consideram   aliatii tai pentru ca inca mai avem obligatii militare si mai mult ca sigur ca daca incep valurile dinspre rasarit o sa reimbracam haina militara si o sa punem mana pe arma pentru a ne apara si Tara dar si pe tine… Stiu ca iti este cam greu sa-ti amintesti de noi dar sa stii ca ti-am fost alaturi multi ani de zile… Si in Bosnia… si in Kosovo… si in Iraq… si in Afghanistan… cam peste tot pe unde tu aveai nevoie sa arati Lumii ca esti o forta si ca poti impune ordinea si pacea acolo unde iti faci prezenta… Cum nu ne stii…? Eram langa Iosif Silviu Fogarasi si Mihail Anton Samoila cand au fost doborati in Afganistan… Eram langa   Narcis Sonei cand a cazut in Kandahar… Eram langa Sandu Valerica Leu cand s-a stins in Zabul… Eram langa toti camarazii nostri care ti-au dat sangele si viata lor… Lina sa le fie odihna in Ceruri, acolo

Scrisoare deschisa adresata domnului profesor Dancu

  In primul rand imi cer scuze ca m-am adresat cu… “domnule profesor” dar in conceptia mea nu poate exista o comparatie intre nobila meserie de “profesor” si impostura pozitiei politice ministeriale. Evident ca pot exista si exceptii dar, din pacate spatiul carpato-danubiano-pontic este ocolit de astfel de exceptii… Pentru a nu va introduce in complexitatea problemelor cu care se confrunta Ostirea romana astazi probleme cu care indiferent de cat de bine intentionat ati fi dumneavoastra nu aveti cum sa…rezonati o sa ma rezum sa va prezint niste… de-a dreptul anomalii de bun simt, ca sa nu spun legislative la care ar trebui sa cautati dumneavoastra un raspuns si daca il gasiti sa ni-l transmiteti si noua dar… incercati sa documentati problemele in afara stafului dumneavoastra pentru ca istoria contemporana ne arata ca cei care-l inconjoara pe ministru sunt doar oamenii interesului personal asta incluzand si atentia exagerata de a nu-l… deranja pe ministru cu probleme care suporta a

INTAMPLARI SAU CEVA MAI MULT

  INTAMPLARI SAU CEVA MAI MULT Incepand cu data de 01.07.2021 ora 13.00 am fost blocat total, telefoane, adresa e-mai, SMS, Messenger, Wattshap pana azi dimineata la ora 10.00, motiv pentru care nu am putut comunica cu nimeni si nici nu am vazut ce se mai intampla in spatiul virtual. Azi dimineata mare surpriza. Pe una din paginile unui domn ,,deontolog, atotstiutor gasesc in data de 30.06 amenintarea fatisa cu puscaria 3 luni la un an sau amenda la adresa subsemnatului, precum si o actiune grosolana de intimidare, manipulare, dezinformare si dezbinare. ,,Aflăm din Comunicatul nr 28 din data de 25.06.2021, al LADPM, că pe 30 .06 2021, se va judeca și procesul intentat de LADPM împotriva CPS privind cei 5% ( prima minciuna – dosarul 15171/3/2020* se refera la aplicarea HG nr.1/2017 – e impardonabil ca un ,,specialist ” in date exacte sa faca confuzie) care au făcut obiectul celor două procese, ale MAI și MApN, cu Curtea de conturi. Amintesc tangențial faptul că procesul este inutil pen