Treceți la conținutul principal

Comunicatul Biroului executiv al Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari Nr. 65 din 20 iunie 2020          Biroul executiv al Ligii pentru apararea drepturilor pensionarilor militari va aduce la cunostinta urmatoarele:
          In ultima perioada au aderat la Liga un numar foarte mare de pensionari militari si multi dintre acestia ne-au contactat pentru a le confirma primirea documentelor pe care ni-le-au expediat precum si pentru a solicita sa fie acceptati in grupul de facebook al Ligii.
          Avand in vedere faptul ca termenul de depunere in instanta a dosarelor pentru cele doua actiuni initiate de Liga este extrem de scurt, faptul ca ne-au trimis documente in jur de 1500 de pensionari militari, faptul ca nu toata lumea a inteles ca aceste documente trebuiau trimise centralizat si insotite de tabele in format electronic precum si faptul ca un numar strict limitat de camarazi din conducerea Ligii se poate implica in procesarea dosarelor va informam ca nu avem cum sa dam curs imediat solicitarilor dumneavoastra de a fi informati in legatura cu primirea documentelor pe care ni-le-ati trimis si nici solicitarilor de primire in grupul de facebook al Ligii.
          Pe masura ce documentele vor fi procesate si dosarele depuse in instanta vom incerca sa dam curs si acestor solicitari.
          Rugam presedintii de filiale care au fost informati de catre noi ca deja am primit coletele cu documente sa-si informeze membrii despre acest lucru.
          Rugam deasemenea presedintii de filiale care au membrii noi inscrisi posesori de conturi de facebook sa faca propuneri de primire a acestora in grupul Ligii.
          Rugam deasemenea toti membrii Ligii care sunt membrii in grupul acesteia sa nu mai faca propuneri pentru primirea in acest grup a unor pensionari care NU SUNT membri ai Ligii, reamintim tuturor ca Grupul Ligii se constituie intr-un canal de comunicare STRICT NUMAI PENTRU MEMBRII ACESTEIA.
                    Conform uzantelor Biroul executiv al Ligii va va tine la curent cu evolutia lucrurilor
    Semneaza
Presedinte - Nicolae Gropan
Secretar general - Gachi David

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Scrisoare deschisa catre aliatul NATO

  Draga NATO! Suntem unii dintre aliatii tai… Chiar daca nu mai suntem in activitate si acum purtam   haina de rezervist noi ne consideram   aliatii tai pentru ca inca mai avem obligatii militare si mai mult ca sigur ca daca incep valurile dinspre rasarit o sa reimbracam haina militara si o sa punem mana pe arma pentru a ne apara si Tara dar si pe tine… Stiu ca iti este cam greu sa-ti amintesti de noi dar sa stii ca ti-am fost alaturi multi ani de zile… Si in Bosnia… si in Kosovo… si in Iraq… si in Afghanistan… cam peste tot pe unde tu aveai nevoie sa arati Lumii ca esti o forta si ca poti impune ordinea si pacea acolo unde iti faci prezenta… Cum nu ne stii…? Eram langa Iosif Silviu Fogarasi si Mihail Anton Samoila cand au fost doborati in Afganistan… Eram langa   Narcis Sonei cand a cazut in Kandahar… Eram langa Sandu Valerica Leu cand s-a stins in Zabul… Eram langa toti camarazii nostri care ti-au dat sangele si viata lor… Lina sa le fie odihna in Ceruri, acolo

Scrisoare deschisa adresata domnului profesor Dancu

  In primul rand imi cer scuze ca m-am adresat cu… “domnule profesor” dar in conceptia mea nu poate exista o comparatie intre nobila meserie de “profesor” si impostura pozitiei politice ministeriale. Evident ca pot exista si exceptii dar, din pacate spatiul carpato-danubiano-pontic este ocolit de astfel de exceptii… Pentru a nu va introduce in complexitatea problemelor cu care se confrunta Ostirea romana astazi probleme cu care indiferent de cat de bine intentionat ati fi dumneavoastra nu aveti cum sa…rezonati o sa ma rezum sa va prezint niste… de-a dreptul anomalii de bun simt, ca sa nu spun legislative la care ar trebui sa cautati dumneavoastra un raspuns si daca il gasiti sa ni-l transmiteti si noua dar… incercati sa documentati problemele in afara stafului dumneavoastra pentru ca istoria contemporana ne arata ca cei care-l inconjoara pe ministru sunt doar oamenii interesului personal asta incluzand si atentia exagerata de a nu-l… deranja pe ministru cu probleme care suporta a

INTAMPLARI SAU CEVA MAI MULT

  INTAMPLARI SAU CEVA MAI MULT Incepand cu data de 01.07.2021 ora 13.00 am fost blocat total, telefoane, adresa e-mai, SMS, Messenger, Wattshap pana azi dimineata la ora 10.00, motiv pentru care nu am putut comunica cu nimeni si nici nu am vazut ce se mai intampla in spatiul virtual. Azi dimineata mare surpriza. Pe una din paginile unui domn ,,deontolog, atotstiutor gasesc in data de 30.06 amenintarea fatisa cu puscaria 3 luni la un an sau amenda la adresa subsemnatului, precum si o actiune grosolana de intimidare, manipulare, dezinformare si dezbinare. ,,Aflăm din Comunicatul nr 28 din data de 25.06.2021, al LADPM, că pe 30 .06 2021, se va judeca și procesul intentat de LADPM împotriva CPS privind cei 5% ( prima minciuna – dosarul 15171/3/2020* se refera la aplicarea HG nr.1/2017 – e impardonabil ca un ,,specialist ” in date exacte sa faca confuzie) care au făcut obiectul celor două procese, ale MAI și MApN, cu Curtea de conturi. Amintesc tangențial faptul că procesul este inutil pen