Treceți la conținutul principal

Concluzie...



Dragi camarazi pensionari militari!
In ultima perioada de timp atacurile la adresa LADPM, a membrilor si in special a conducerii acesteia au atins niste cote de neimaginat.
Noi suntem constienti de faptul ca daca nu am fi facut nimic si am fi stat cuminti "in banca noastra" nu ne-ar fi injurat nimeni dar de aici pana la a accepta sa ajungem ciuca injuraturilor unor indivizi care nu au nici in clin nici in maneca cu adevarata calitate de militar... e cale lunga.
Am inteles imboldul celor mai multi dintre camarazi de a face abstractie de aceste nulitati si, in mod deosebit de aberatiile clamate de ei si sa mergem mai departe iar
 din stima si respect pentru ei chiar am facut acest lucru dar, acum, lucrurile au luat o turnura de neacceptat ceea ce ne face sa radicalizam oarecum masurile asa ca, in cel mult 10 zile comunicatele, activitatile si rezultatele obtinute de Liga nu vor mai fi postate decat pe grupul Ligii, grup la care au acces NUMAI MEMBRII CU DREPTURI DEPLINE AI LIGII.
De ce am luat aceasta decizie?
Pentru ca intr-un interval de 10 zile cei care sunt intradevar cu sufletul alaturi de noi, de Liga au timpul fizic necesar sa se inscrie in Liga si sa vina astfel alaturi de noi.
Pentru ca postand incontinuare pe toate grupurile si pe blog toata lumea a fost la curent cu actiunile noastre, lucru normal si firesc de altfel dar astfel au fost la curent si cei care sunt platiti sa ne denigreze putand astfel sa intreprinda tot felul de actiuni impotriva noastra.
Pentru ca aducand la cunostinta tututror pensionarilor militari ce am facut si ce vrem sa facem pentru ei, unii si aici includ chiar structuri asociative si-au insusit cu tupeu si marlanie paternitatea actiunilor si ideilor noastre de multe ori ajungand chiar sa creada  ca minciunile debitate sunt adevarate.
Pentru ca Grupul de facebook "Pensionarii uniti intr-o singura forma asociativa" creat de noi s-a dorit sa fie o platforma a tuturor pensionarilor militari, platforma din care sa vina cei mai multi membri ai Ligii dar, in ciuda celor aproape 5500 de membrii pe care ii are grupul in acest moment doar o infima parte dintre pensionarii militari membrii au inteles sa devina si membrii ai Ligii ca singura stuctura asociativa interesata CU ADEVARAT de situatia pensionarului militar si care chiar ACTIONEAZA PERMANENT pentru revenirea pensionarului militar pe locul care i se cuvine in societate.
Stim ca foarte multi pensionari militari au mari greutati financiare si ca fac fata cu foarte mare greutate problemelor  zilnice motiv pentru care am luat in dicutie faptul de a renunta la cotizatia de trei lei pe luna pe care o platesc astazi membrii nostrii dar, din pacate legea in baza careia ne-am constituit ca asociatie, respectiv ca Liga nu permite acest lucru insa asta nu inseamna c a daca avem camarazi care isi doresc cu adevarat sa fie alaturi de noi si nu-si pot permite sa achite cotizatia de trei lei nu vom reusi sa identificam solutii.
In concluzie: Daca considerati benefica activitatea Ligii, daca doriti sa fiti alaturi de Liga nu numai cu sufletul ci si cu actiunea, daca doriti sa fiti la curent cu activitatile, deciziile si in mod deosebit rezultatele obtinute de Liga va trebui sa deveniti membrii ai acesteia daca nu, va dorim sanatate multa si sa aveti o activitate productiva in structurile asociatuive din care faceti parte.
Avem o mentiune speciala pentru membrii Ligii care pana acum, dintr-un motiv sau altul nu au devenit inca membrii in Grupul de facebook al Ligii sa solicite cat mai repede acest lucru facand mentiunea ca deja sunt membrii ai Ligii.
Iar ca si concluzie definitiva... Acesta este momentul in care se va face diferenta intre a striga sus si tare ca esti cu Liga si chiar sa fii cu Liga...   

Gachi David

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Cum s-a dovedit a fi prea mica usa de intrare in Istorie pentru Nica a lui Ciuca...

Istoria are inima larga, consemneaza si pe cei buni si pe cei rai, am putea spune ca deopotriva. O singura categorie de oameni nu si-a gasit, nu-si gaseste si nu-si va gasi niciodata locul in istorie. Bineinteles ca ma refer la anonimi. Acestia sunt uitati de toata lumea si cand totusi cineva isi mai aduce aminte de ei sunt trecuti, invariabil la... si altii... Aceasta este si soarta pe care si-a ales-o si cel mai proaspat ex sef militar al Ostirii romane, un anonim pefect cu o poza color pe peretii ministerului pe care se va aseza praful fara ca vreo privire curioasa sa o mangaie admirativ zicand-si "domnule, asta era OM odata" cum se spune despre cativa dintre cei ramasi in galeria adevaratilor Capi ai Ostirii romane care indiferent de vremuri au stiut sa dea piept cu toti si cu toate numai si numai pentru a tine stindardul Armiei sus, atat de sus incat toti care cautau la el intai faceau o inchinaciune la Bunul Dumnezeu apoi fara sa fie nevoie sa-si coboare privi

Scrisoare deschisa catre aliatul NATO

  Draga NATO! Suntem unii dintre aliatii tai… Chiar daca nu mai suntem in activitate si acum purtam   haina de rezervist noi ne consideram   aliatii tai pentru ca inca mai avem obligatii militare si mai mult ca sigur ca daca incep valurile dinspre rasarit o sa reimbracam haina militara si o sa punem mana pe arma pentru a ne apara si Tara dar si pe tine… Stiu ca iti este cam greu sa-ti amintesti de noi dar sa stii ca ti-am fost alaturi multi ani de zile… Si in Bosnia… si in Kosovo… si in Iraq… si in Afghanistan… cam peste tot pe unde tu aveai nevoie sa arati Lumii ca esti o forta si ca poti impune ordinea si pacea acolo unde iti faci prezenta… Cum nu ne stii…? Eram langa Iosif Silviu Fogarasi si Mihail Anton Samoila cand au fost doborati in Afganistan… Eram langa   Narcis Sonei cand a cazut in Kandahar… Eram langa Sandu Valerica Leu cand s-a stins in Zabul… Eram langa toti camarazii nostri care ti-au dat sangele si viata lor… Lina sa le fie odihna in Ceruri, acolo

MESAJ ADRESAT EXCLUSIV PENSIONARILOR MILITARI, ONORABILI SI DEMNI

CITITI PANA LA SFARSIT...PENTRU CA NU STITI CE PIERDETI!! DISTRIBUITI CATRE PENSIONARII MILITARI DIN AGENDELE PERSONALE, PRECUM SI IN GRUPURILE ACESTORA DE PE PLATFORMELE SOCIAL-MEDIA 1.Sunteți pensionar militar? 2.Apreciați că vă sunt respectate și apărate drepturile? 3.Simțiți că aveți o pensie nemeritată? 4.Sunteți pregătit pentru momentul în care o putere vremelnică, oricare ar fi ea, va distruge sistemul pensiilor militare de stat? 5.Considerați că ar fi benefic să lupte cineva pentru drepturile dvs., astfel încât să aveți asigurată liniștea și confortul anilor de pensie? Daca ați răspuns cu DA la toate întrebările, vă dorim o pensie lunga și multă sănătate. Dacă aveți (și) răspunsuri cu NU și doriti o soluție, vă informăm respectuos că LIGA PENTRU APĂRAREA DREPTURILOR PENSIONARILOR MILITARI, constituită legal în baza Constituției României art. 40 și Legii 502/2004 se regenerează, se reorganizează și își propune să reprezinte unitar și eficient pe membr