Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie, 2018

ADUNAREA GENERALA A LIGII A FOST UN SUCCES!

DRAGI CAMARAZI             Cu ajutorul lui Dumnezeu astazi, 15 IUNIE 2018, am reusit sa desfasuram partea a doua a Adunarii Generale a Ligii, de ce spun partea a doua, pentru ca de fapt ceea ce s-a intamplat astazi a fost parte a Adunarii Generale care s-a desfasurat pe data de 23 martie 2018 si care, din cauza vremii cainoase nu s-a incheiat si cu alegerea persoanelor care vor ocupa functiile de conducere ale Ligii, activitate care, conform celor promise la acea vreme de dl. gl. Gropan s-a desfasurat astazi.         A sa dar, astazi am reusit sa incheiem aceasta activitate care s-a finalizat cu alegerea persoanelor care, incepand de astazi asigura conducerea Ligii noastre.             Adunarea a inceput prin verificarea legalitatii acesteia, respectiv prin constatarea ca este asigurat cvorumul prevazut in Statut - anuntul a fost facut de dl.gl. Gropan.             Tot dumnealui a anuntat structurile de conducere ale Ligii, structuri aprobate deja la adunarea din martie.   

COMUNICAT CU PRIVIRE LA LOCATIA DESFASURARII ADUNARII GENERALE DIN DATA DE 15.06. 2018

Avand in vedere faptul ca in data de 15.06.2018 Sala <Constantin Stere> de la Senat este planificata pentru activitati parlamentare, Adunarea generala a LADPM se va desfasura la ora 10.00 in locatia MARCON-CALISE, Str. Constantin Noica, Nr. 140 A, Repere : Langa UN de Educatie Fizica si Sport 300m NS Podul Cotroceni Tel contact: 0762269846 Col Aurelian Ghita Prezenta in sala la ora 09.45 Multumim pentru intelegere!

ANUNT IMPORTANT

VINERI 15.06.2018, ora 10.00, IN SALA <CONSTANTIN STERE> A SENATULUI ROMANIEI DIN PALATUL PARLAMENTULUI SE DESFASOARA PARTEA A DOUA A ADUNARII GENERALE A LIGII PENTRU APARAREA DREPTURILOR PENSIONARILOR MILITARI-LADPM: ALEGEREA ORGANELOR DE CONDUCERE A LIGII. ACCESUL IN SALA SE FACE PANA LA ORA 09.45 ACTIVITATEA SE VA TRANSMITE IN DIRECT PE CANALUL MEDIA LIGA TV.

(Inca) Un Forum ratat?

Am plecat cu un gust amar. Am stat in coltul meu de reporter-cameraman-regizor-producator-Liga TV si am observat, ba chiar am inghitit <sec> de mai multe ori, dar incerc sa prezint o radiografie corecta a activitatii la care am participat aseara: FORUMUL STRUCTURILOR ASOCIATIVE ALE MILITARILOR. Pregatirea Nu cunosc modul in care s-au pregatit lucrarile, dar este cert ca din cauze pe care cei responsabili vor trebui sa le explice. In opinia mea, documentele au fost pregatite in pripa, nu au fost difuzate din timp celor obligati sa le analizeze si amendeze, iar participantii, cu mici exceptii, au venit (complet) nepregatiti. Locul ales s-a dovedit nepotrivit. Trecerea de la sala din Palatul Parlamentului (editiile anterioare) la cea de la Incubatorul de Afaceri de la iesirea spre Popesti Leordeni (fost Centru de Instructie al chimistilor) a fost similara cu schimbarea unei camere la Hilton cu una din caminul de garnizoana din Caransebes. Si nu din punctul de vedere al c

PRECIZARI LIGA TV

Avand in vedere discutiile din ultimele cateva ore, privind oportunitatea si utilitatea transmiterii IN DIRECT a lucrarilor FORUMULUI STRUCTURILOR ASOCIATIVE ALE MILITARILOR, in numele LIGA TV, fac urmatoarele precizari: 1. Decizia apartine in totalitate organizatorilor oficiali ai Forumului; este de dorit ca aceasta decizie sa fie adoptata din timp, astfel incat sa poata fi comunicata oportun abonatilor LIGA TV si sa permita pregatirea tehnica a activitatii; canalul media nu isi asuma nicio raspundere privind atitudinea, mesajul, limbajul, tinuta, machiajul participantilor; 2. LIGA TV are capacitatea si disponibilitatea sa transmita/inregistreze integral, partial sau (chiar) deloc activitatile/actiunile structurilor asociative; 3. Canalul media LIGA TV isi rezerva dreptul de a nu transmite aspecte care nu servesc obiectivului pentru care a fost creat si operationalizat, care lezeaza demnitatea si onoarea militarilor si ale institutiilor de profil; in aceasta idee, LIGA

NOTIFICARE

LADPM ROMANIA (Youtube), PRIN LIGA TV transmite IN DIRECT lucrarile FORUMULUI STRUCTURILOR ASOCIATIVE ALE MILITARILOR, Bucuresti, 05.06.2018, ora 17.00. Abonati-va la canalul media al pensionarilor militari pentru a primi notificari privind evenimentele prezentate! Va asteptam!